Τοπικές Ειδήσεις

Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου ΝΔ, για την επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη

Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διήμερη επίσκεψη της στη Ρόδο το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης σε όλες τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αείμνηστου Καθηγητή , Υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού. Το απόγευμα του Σαββάτου μετέβη στον Αρχάγγελο της Ρόδου, όπου παρέστη στην Ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου σε ΄΄Κέντρο Υγείας Δημήτριου Θ. Κρεμαστινού΄΄ και στη συνεχεία στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου , δωρεά της κυρίας Καίτης Κρεμαστινού στη μνήμη του συζύγου της, την οποία η Υφυπουργός Παιδείας υποσχέθηκε να στηρίξει, στέλνοντας κι’άλλα βιβλία και εξοπλισμό εφ’όσον χρειαστεί.

Το πρωί της Κυριακής παρέστη στο εξάμηνο μνημόσυνο στη μνήμη του Δημητρίου Κρεμαστινού, στην Ονοματοδοσία οδού της Αρχαγγέλου σε οδό “Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού” και στη συνεχεία στα Αποκαλυπτήρια της Προτομής του. Στη Ρόδο συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, το Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη , τους Προέδρους σχολικών επιτροπών για τα θέματα των Δημοτικών μας και των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρουσία των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου

Ιωάννη Παπαδομαρκάκη και Χαράλαμπου Ψαρά. Επίσης, το πρωί του Σαββάτου Βράβευσε τις μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Ρόδου, που πήραν το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο “Η δική μου Βιοηθική”, που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (ΕΕΒ) και το Εργαστήρι Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου ΠανεπιστημίουΘεσσαλονίκης, εκδήλωση στην οποία παρέστη, εκτός των ανωτέρω αναφερομένων και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Υψηλάντης. Το βράδυ του Σαββάτου συναντήθηκε με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔΔωδεκανήσου . Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποίησε μία πολύ σύντομη επίσκεψη στη Χάλκη, όπου συναντήθηκε με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς , που την ξενάγησαν στα σχολεία του νησιού , ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σύντομη συνάντηση με το Δήμαρχο Χάλκης Ευάγγελο Φραγκάκη, όπου συζήτησαν θέματα του νησιού παρουσία των Αντιδημάρχων του.

 

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας

(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου