Ειδήσεις

Επενδύει στην Ελλάδα ο ρωσικός οργανισμός Coral Travel- συμβόλαιο με την Mitsis 28 εκατ. δολ. για το 2015

Mία νέα εταιρεία για την υποδοχή Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα άνοιξε φέτος ο ταξιδιωτικός οργανισμός Coral Travel, ο οποίος μετέφερε φέτος στη χώρα μας 140.000 επισκέπτες από τα 2 εκατ. που υπολογίζει ότι θα έχει συνολικά διακινήσει μέχρι το τέλος του έτους στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της εταιρείας K. Γιουρτ ανέφερε ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που διακίνησε στο εξωτερικό αυξήθηκε κατά 28% ή κατά 550 χιλ.
Επίσης, προβλέπει περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας για το 2015. Ως παράδειγμα αναφέρει ότι “μέχρι τώρα το Coral Travel έχει συνάψει συμβάσεις με το ξενοδοχείο Rixos ύψους 70 εκατ. δολ. ή 25 εκατ. δολ. περισσότερα σε σχέση με φέτος και με την ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Mitsis 28 εκατ. δολ.”.
Η εταιρεία υποδοχής, που ίδρυσε φέτος στην Ελλάδα, είναι η έκτη μετά τις εταιρείες που διαθέτει ήδη σε Τουρκία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ταϊλάνδη και Ισπανία.Ο κ.Γιουρτ ανέφερε επίσης, ότι η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό νέων της ξενοδοχείων.
Σε δύο χρόνια, πρόσθεσε, έχει επενδύσει η εταιρεία σε 4 ξενοδοχεία το ποσό των 80 εκατ. δολ.
Μελλοντικά η εταιρεία σχεδιάζει να αγοράσει άλλα δύο ξενοδοχεία, ένα στη Τουρκία και ένα στην Αίγυπτο.
Πρώτη αγορά για το γραφείο ήταν φέτος η Τουρκία στην οποία διακίνησε 1,2 εκατ. τουρίστες. Ακολουθούν η Αίγυπτος με 700.000, η Ταϊλάνδη με 150.000, η Ελλάδα με 140.000, η Ισπανία με 132.000 και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 90.000. Την υψηλότερη αύξηση σε σχέση με πέρυσι είχε σε ποσοστό 20% η Αίγυπτος και η Τουρκία σε ποσοστό 10%.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου