Ειδήσεις

Ομιλία, με ομιλητή τον πανεπιστημιακό και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά.

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Β΄Βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ.μ. στο Επιμελητήριο Δωδ/σου (2ος όροφος, πλ. Κύπρου),  για μαθητές-γονείς- καθηγητές, με ομιλητή τον πανεπιστημιακό και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά.

Ο τίτλος της ομιλίας είναι «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα» και αποβλέπει στην ενίσχυση των κινήτρων για τη μόρφωση και την καλλιέργεια των ατομικών δεξιοτήτων.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς  είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA)  και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

 

Είσοδος ελεύθερη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου