Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετή δόση αισιοδοξίας, άρχισε στο Δ.Α.Κ. «Καλλιπάτειρα» (στο Καρακόνερο) η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας για τη νέα σεζόν. Υπό τις οδηγίες του Σταμάτη Μάγου, παλιοί και νέοι παίκτες, έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, δείχνοντας διάθεση και όρεξη για πολύ «δουλειά». Οι παίκτες που ξεκίνησαν, ήταν οι: Καράβας, Γεωργουλάκος, Καταβαίνης, Μητσού Κ., Χατζηδημητρίου, Πιέτρι, Μαρκουλής, Μανωλόπουλος, Κανύχης, Μαρουλάκης, Γκοτζάι, Σκλήβας και Μητσού Γ. Μοναδικός απών ήταν ο Τζούλιο Σαουλίδης, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Την προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι Μακρής (θα φύγει από Ρόδο, λόγω σπουδών) και Βασιλειάδης (αναχωρεί μόνιμα στην Αθήνα), που δεν θα είναι στο ρόστερ την επόμενη χρονιά. Ο Γ.Σ. Διαγόρας επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έχοντας υψηλούς στόχους και θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν για τελευταία χρονιά σε εθνική κατηγορία τη σεζόν 2011-12, όταν και έκαναν εθελούσια έξοδο στο τοπικό πρωτάθλημα από τη Β’ Εθνική.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»
Με το καλημέρα έδειξε τις καλές προθέσεις του για τον Διαγόρα ο Χάρης Παπαδόπουλος… Ο νέος μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Διαγόρας συνέδραμε σημαντικά στη μεταγραφή του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον «γηραιό», δείχνοντας με το καλημέρα ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει και στον ερασιτέχνη Διαγόρα, όπως είπε ότι θα κάνει στην επίσημη παρουσίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή ο Παπαδόπουλος στήριξε τους παράγοντες του μπασκετικού Διαγόρα στην υλοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του 33χρονου αθλητή, με την οποία η ομάδα αλλάζει επίπεδο.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
ΠΗΡΕ: Νίκος Κανύχης (από Καλλιθέα), Νίκος Καράβας (από Αίολο Αγυιάς), Αντώνης Σκλήβας (από Απόλλωνα Πάτρας), Σωτήρης Μανωλόπουλος (από Ηρακλή)
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Χρήστος Καταβαίνης, Γιώργος Μαρουλλάκης, Κώστας Μητσού, Γιώργος Γεωργουλάκος, Αναστάσης Μαρκουλής, Γιάννης Μητσού, Μανώλης Χατζηδημητρίου, Άντον Πιέτρι, Φίλιππος Γκοτζάι, Τζούλιο Σαουλίδης
ΕΦΥΓΑΝ: Πέτρος Κογιώνης, Γιώργος Βασιλειάδης, Μανώλης Μακρής

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ