Η Δευτέρα 31η Αυγούστου «κλείδωσε» από τον Γιάννη Καμπούρη ως η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του Διαγόρα Βατίου ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου θα συγκεντρωθούν στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι στις 6:30 το απόγευμα, χωρίς πάντως να είναι παρόντες όλοι όσοι θα σηκώσουν το βάρος της εκπροσώπησης του σωματείου στις διοργανώσεις της προσεχούς σεζόν.
Ο Γιάννης Καμπούρης έχει μεν στη διάθεσή του έναν βασικό κορμό παικτών, όχι όμως κι ένα πλήρες ρόστερ, το οποίο θα του επιτρέψει να δουλέψει χωρίς να αγχώνεται για την έλλειψη εναλλακτικών.
Στα πλάνα του βρίσκεται η απόκτηση δύο-τριών έμπειρων επιθετικογενών ποδοσφαιριστών, καθώς και νεαρών, τους οποίους θα επιχειρήσει να εξελίξει, μένοντας πιστός στην αγαπημένη του συνήθεια.
Ο τεχνικός των Βατενών επιμένει στην άποψη πως δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί στις τελικές επιλογές του, εκτιμώντας πως στην πορεία της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου θα εμφανιστούν στον δρόμο του οι κατάλληλοι αθλητές.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ