Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: Με τόλμη, με πρόγραμμα, με συνεργασία μπορούμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη Σύμη και τα νησιά μας.

Το αξίζουμε και το μπορούμε!

«Η Σύμη έχει αποδείξει πως ο πολιτισμός μπορεί να είναι γέφυρα συνεργασίας και κατανόησης, αλλά και ισχυρός πυλώνας τοπικής ανάπτυξης», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη κατά την επίσκεψη της στη Σύμη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού, ενώ μίλησε με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του τουρισμού για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σύμη, η Μίκα Ιατρίδη είχε την τιμή να γίνει δεκτή από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο Β΄ και να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Πανορμίτη.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, τον οποίο συνεχάρη για την επανεκλογή του.

Με την αναχώρηση της από τη Σύμη η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:

«Η Σύμη μας είναι ένα διαμάντι του Αιγαίου. Ένας ευλογημένος τόπος, με πλούσια πολιτισμική και θρησκευτική παράδοση και απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη.

Είχα τη χαρά να ξαναδώ τους συμπατριώτες μου στη Σύμη. Είναι γεγονός ότι πολλά προβλήματα παραμένουν, όπως στον τομέα της υγείας.

Συζητήσαμε με τους κατοίκους το πρόγραμμα της ΝΔ και τις δεσμεύσεις μας για ποιοτική δημόσια υγεία για όλους τους Έλληνες, με ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση γιατρών που θα υπηρετούν σε μικρά και απομακρυσμένα νησιά, όπως η Σύμη.

Είδαμε, ακόμη, τις δεσμεύσεις μας για ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Σύμης, μέσω ενός νέου αναπτυξιακού νόμου.

Στις 7 Ιουλίου ξεκινάμε το αύριο. Με τόλμη, με πρόγραμμα, με συνεργασία μπορούμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη Σύμη και τα νησιά μας. Το αξίζουμε και το μπορούμε!»

Με την άφιξη της στη Ρόδο από τη Σύμη, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου συνέχισε τις επισκέψεις της στον Απόλλωνα, το Θολό, τα Καλαβάρδα και τις Φάνες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου