Αθλητικά

Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου Ιππότης: Σε δύο γκρουπ το φετινό Summer Chess Camp

Γι ακόμα μία χρονιά ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου Ιππότης θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του το Summer Chess Camp, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί σε… δύο δόσεις.
Το γκρουπ θα γίνει από τις 17 έως τις 29 Ιουλίου και το δεύτερο γκρουπ από τις 31 Ιουλίου έως και τις 12 Αυγούστου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με την λήξη της σχολικής χρονιάς και την έναρξη του καλοκαιριού, προγραμματίζουμε και φέτος το Summer Chess Camp σε 2 γκρουπ με διαφορετικές ημερομηνίες.
Το πρώτο θα είναι από τις 17 έως τις 29 Ιουλίου και το δεύτερο από τις 31 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάθημα σκάκι και ομαδικά παιχνίδια με σκακιστικό θέμα, προσαρμοσμένα ανάλογα, στον κήπο του Ομίλου. Γίνεται 3 μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και επιπλέον γιορτή το τελευταίο Σάββατο). Το ωράριο έχει από 17:30 έως 20:30.
Το κόστος για ένα παιδί είναι 70 ευρώ, για δύο αδέλφια 120 ευρώ και για τρία αδέλφια 150 ευρώ. Με την τιμή να περιλαμβάνει ένα σνακ και εμφιαλωμένο νερό για τα παιδιά καθημερινά. Παρακαλούμε για έγκαιρη εγγραφή για την συμμετοχή των παιδιών καθώς ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στα δύο γκρουπ θα ισχύσει η έκπτωση ανάλογα των δύο αδελφιών.
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά με email ή ενημερώνοντας τη γραμματεία του Ομίλου ή στο τηλέφωνο 2241035502 κάθε Δευτέρα 15:30 με 18:00, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00 με 20:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου