Με τον προπονητή που οδήγησε τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, θα πορευτεί ο Διγενής στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο λόγος για τον Σάσα Γιόνοβιτς που το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με την διοίκηση των Κοσκινιατών και συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Ταυτόχρονα ο Διγενής συμφώνησε με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Στέργιο Τριανταφύλλου, που θα αναλάβει την θέση του γενικού αρχηγού.
Οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό και την πρόσληψη του Στέργιου Τριανταφύλλου, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου και ο γενικός γραμματέας Στέργος Σαράντης:
«Το Δ.Σ. του Διγενής Κοσκινού μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Σάσα Γιόνοβιτς, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την νέα χρονιά. Επίσης την θέση του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής και μέλος της ΄΄οικογένειας΄΄ του Διγενή Στέργιος Τριανταφύλλου.
Ο πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας
Μιχαήλ Ψύλλου Στέργος Σαράντης».
Άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγραμματισμού του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περιόδου, αφού ήδη ο Σάσα Γιόνοβιτς παρέδωσε στην διοίκηση τις εισηγήσεις του για το έμψυχο δυναμικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» από σήμερα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, καθώς πρόθεση του συλλόγου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του έμπειρου τεχνικού, είναι να διατηρήσει όλο τον βασικό κορμό που οδήγησε τον Διγενή στην άνοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ