ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάνος Κόνσολας: «Να κοιτάξουμε μόνο μπροστά»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κόνσολας

«Στις 21 Μαΐου απο­φα­σί­ζουμε για τον τόπο μας και τους ανθρώ­πους του. Η Ελλάδα και τα Δωδε­κά­νησα πρέπει να κοι­τά­ζουν μπροστά.

Ανεύ­θυ­νες επι­λο­γές που μπορούν να βάλουν πάλι τη χώρα σε μνη­μό­νια και να δημιουρ­γή­σουν οικο­νο­μική και κοι­νω­νική αστά­θεια, δεν μας ται­ριά­ζουν», τόνισε ο υπ. Βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου, κ. Μάνος Κόν­σο­λας, μιλώ­ντας με πολίτες στη Χάλκη αλλά και στις Καλυ­θιές της Ρόδου.

Ο Μάνος Κόν­σο­λας ζήτησε από τους πολίτες μια νέα καθαρή και ισχυρή εντολή, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι:

– Η Νέα Δημο­κρα­τία μείωσε πάνω από 50 φόρους.

– Αύξησε τον κατώ­τατο μισθό κατά 20%.

– Μείωσε την ανεργία κατά 7 μονάδες.

– Διευ­κο­λύν­θηκε η εξυ­πη­ρέ­τηση των πολιτών με την ψηφιο­ποί­ηση υπη­ρε­σιών του Κράτους.

– Η Ελλάδα έχει διπλά­σιο ρυθμό ανά­πτυ­ξης από τον μέσο όρο των χωρών της Ευρω­ζώ­νης.

«Όλα όσα έγιναν, όλα όσα πετύ­χαμε, δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο.

Ιδιαί­τερα στον τόπο μας στα Δωδε­κά­νησα, που ζούμε από τον του­ρι­σμό.

Η του­ρι­στική ανά­πτυξη προ­ϋ­πο­θέ­τει οικο­νο­μική και κοι­νω­νική στα­θε­ρό­τητα», τόνισε ο Μάνος Κόν­σο­λας.

Σήμερα , ο κ. Μάνος Κόν­σο­λας, θα παρευ­ρε­θεί στην παρου­σί­αση του κυβερ­νη­τι­κού προ­γράμ­μα­τος της Νέας Δημο­κρα­τίας για τη νέα τετρα­ε­τία, που θα γίνει από τον Πρω­θυ­πουργό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.