Ο Ορφέας επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στην σεζόν 2017-2018, εξέδωσαν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
« Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας, θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια για την άψογη συνεργασία τους στην διάρκεια της χρονιάς:
Τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΔ.
Το ΤΟΔ, τον πρόεδρό του Θεοφάνη Πελλό, τον αρχιδιαιτητή Κώστα Ζαννετίδη, το μέλος Χαράλαμπο Λάμπρου, όλους τους διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας.
Όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και με την ευκαιρία να συγχαρούμε τις ομάδες του Αστέρα Μασάρων και της Α.Ε. Κω για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία.
Κλείνοντας, το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στους χορηγούς μας και σε όλους όσοι βοήθησαν η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο και την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 που ο Ορφέας μας θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ