Ειδήσεις

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Να μετάσχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς κάλεσαν τους εργαζόμενους οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κκ Μ. Κατσουράκης, Αντώνης Χαραλάμπους και Κατερίνα Ανδριανίδου.

«Η 1η Μάη μας καλεί, να προωθήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την ενότητα της τάξης μας, για την ανασύνταξη του εργατικού–λαϊκού κινήματος, να οργανώσουμε τη δική μας αντεπίθεση.

Τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν. Μπορούμε να τους καθυστερήσουμε την εφαρμογή, να αντεπιτεθούμε, προβάλλοντας και διεκδικώντας τα αιτήματά μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων κ. Μ. Κατσουράκης.

“Μετά από όσα έγιναν πριν από 128 χρόνια στο Σικάγο μας γυρίζουν στο Μεσαίωνα για να κερδίσουν τα μονοπώλια . Πρέπει να εμποδίσουμε τη βάρβαρη επίθεση στο λαό και τα λογιών- λογιών πολύχρωμα ποταμάκια που εγκλωβίζουν τον κόσμο στο ψεύτιμο όραμα μιας άλλης ΕΕ”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ κ. Αντώνης Χαραλάμπους.

“Η ομάδα γυναικών της ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Κύπρου την 1η Μαΐου. Παλεύουμε για το δικό μας σήμερα με ορίζοντα το μέλλον των παιδιών μας”, δήλωσε η εκπρόσωπος της ΟΓΕ κ. Κατερίνα Ανδριανίδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου