Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από το ΕΚΑΒ ν. Ρόδου ότι έλαβε χώρα περιστατικό τραυματισμού ενός 47χρονου κατά το χειρισμό αετοσανίδας, στη θαλάσσια περιοχή Ιαλυσού ν. Ρόδου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατόπιν λάθος χειρισμού έπεσε με δύναμη στην επιφάνεια της θάλασσας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σε αμφότερα τα κάτω άκρα.
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.