“Βασική σημαία που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση”, χαρακτήρισε τον τουρισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ, διαβεβαιώνοντας πως ο τουριστικός κλάδος θα στηριχθεί ότι και να γίνει.
“Θα υπάρξει ένα ισχυρό μήνυμα και προς τους επισκέπτες στην πατρίδα μας, οι οποίοι θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ ορισμένων τουριστικών προορισμών, αυτό το καλοκαίρι, ώστε να προτιμήσουν την Ελλάδα, γιατί θα την βρουν μια ασφαλή χώρα για να περάσουν αυτόν τον λίγο χρόνο των διακοπών τους, μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, είπε ο κ.Πέτσας.
Γι’ αυτό ο τουριστικός κλάδος θα στηριχθεί ότι και να γίνει. Είναι η βασική σημαία που θα μας οδηγήσει έξω από την κρίση”.

“Αν χρειαστεί θα εντάξουμε και άλλους κλάδους στο πρόγραμμα ενίσχυσης”

Ο κ. Πέτσας έκανε λόγο και για εμπλουτισμό της λίστας ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί λόγω του κορωνοϊού.
“Αν χρειαστεί υπογράμμισε θα εντάξουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, και άλλους κλάδους της οικονομίας στο πρόγραμμα ενίσχυσης. Τα δημοσιονομικά και τα ταμειακά περιθώρια που έχει όμως το κράτος δεν είναι απεριόριστα. Άρα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε με σύνεση, ώστε όλοι όσοι έχουν ανάγκη να στηριχθούν -με κάποιο τρόπο- από το κράτος και να περάσουμε όλοι μαζί αυτή την κρίση”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ