Τοπικές Ειδήσεις

Ο Δήμος Καρπάθου εντυπσιάζει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB 2019

Η συστηματική προσέγγιση εξειδικευμένων τμημάτων της αγοράς ήταν το κύριο «συστατικό» της  συμμετοχής του Δήμου Καρπάθου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB 2019 που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, από 6 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου 2019.

Στο αυθεντικό περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Κάρπαθος που εκπροσωπήθηκε δυναμικά από τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου, κ Μιχάλη Ρείση και κα Πόπη Ρείση, έγινε «πόλος έλξης» εν δυνάμει επισκεπτών καθώς και εκπροσώπων ΜΜΕ και ταξιδιωτικών γραφείων σε ένα τετραήμερο, γεμάτο  συναντήσεις και εποικοδομητικές επαφές. Κολακευτικά σχόλια απέσπασε το νέο μοντέρνο Τουριστικό φυλλάδιο του προορισμού, ενώ αίσθηση προκάλεσε το εύρος δυνατοτήτων της Καρπάθου στο πλαίσιο κατ’ιδίαν one to one παρουσιάσεων, που οργανώθηκαν με την στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Marketing Remake. Πιο συγκεκριμένα, ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση από δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται στον Τουρισμό πολυτελείας, τις καταδύσεις, τον περιπατητικό Τουρισμό, τις οικογένειες, το ιστορικό, πολιτιστικό και αρχαιολογικό πλούτο, αλλά και σε ιδιαίτερες ομάδες-στόχους, όπως οι γυναίκες και οι μοναχικοί ταξιδιώτες.

 

«Με το βλέμμα στη νέα σεζόν δεν επαναπαυόμαστε, αλλά σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα μας ώστε οι αξιόλογες  γνωριμίες που προέκυψαν από τις διεθνείς εκθεσιακές συμμετοχές μας να μετουσιωθούν σε ουσιώδεις δράσεις  για την ενίσχυση της προβολής του προορισμού σε ένα πλέγμα αγορών ενδιαφέροντος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου, κ. Μιχάλης Λυτός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου