Ειδήσεις

Δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους της Νότιας Ρόδου από τον τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ – Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ» (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης) ο τομέας Υγείας της ΝΟ.ΔΕ Δωδεκανήσου επέλεξε τη Νότια Ρόδο ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και διάφορες εξετάσεις.
Η ομάδα των ιατρών θα παρευρεθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00 όπου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους των χωριών της Νότιας Ρόδου.

Υπολογίζεται να παραβρεθούν 10 ιατροί 6 ειδικοτήτων τα ονόματα και οι ειδικότητες των οποίων θα αναρτηθούν στο χώρο του ιατρείου Γενναδίου την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα προσέλθουν στο χώρο του ιατρείου όπου θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάσαμε με κατάπληξη την ανακοίνωση του Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για την επίσκεψη κλιμακίου γιατρών στη Νότια Ρόδο, προκειμένου να εξετάσει τους κατοίκους. Ειλικρινά, για πόσο ακόμα θεωρεί η ΝΔ ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη των συμπατριωτών μας; Το Δημόσιο σύστημα Υγείας έχει διαλυθεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης, οι Νοτιοροδίτες διαμαρτύρονται και ζητούν:

-Μόνιμο ιατρικό προσωπικό των βασικών ειδικοτήτων στο ιατρείο Γενναδίου και μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό.
-Επαναφορά και εφαρμογή στην πράξη του ΦΕΚ που προέβλεπε πολυδύναμο ιατρείο (με εργαστήρια και ανάλογο προσωπικό) στο Γεννάδι, που κατήργησε η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

-24ωρη λειτουργία του ιατρείου Γενναδίου όλο το χρόνο
-Το ΕΚΑΒ μόνιμα στο Γεννάδι -Μόνιμοι γιατροί στα ιατρεία της Απολακκιάς και της Κατταβιάς

Αντί αυτών η ΝΟΔΕ σε μια κίνηση εντυπωσιασμού αποφασίζει να στείλει για μια μέρα ένα κλιμάκιο γιατρών.
Τα νησιά μας και τα χωριά μας έχουν ανάγκη από ουσιαστικές και μόνιμες δημόσιες παροχές υγείας και όχι από πυροτεχνήματα. Η κυβέρνηση σας, δέσμια των συμφερόντων, δεν θέλει και δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των Νοτιοροδιτών.

Η καλύτερη υπηρεσία που έχετε να προσφέρετε σε αυτούς τους κατοίκους είναι να σταματήσετε να τους κοροϊδεύετε!!!
Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου