ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκριση του έργου λιμένας Καμείρου Σκάλας Ρόδου, ύψους 9.150.000 ευρώ, μετά από παρέμβαση και συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπ. Ναυτιλίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ιατρίδη

 

Εγκρί­θη­κε από την Επι­τρο­πή Σχε­δια­σμού και Ανά­πτυ­ξης Λι­μέ­νων (Ε.Σ.Α.Λ.) του Υπουρ­γεί­ου Ναυ­τι­λί­ας το έργο «Λι­μέ­νας Κα­μεί­ρου Σκά­λας Ρόδου» ύψους 9.150.000 ευρώ!

Για το συ­γκε­κρι­μέ­νο έργο η Μίκα Ια­τρί­δη είχε πα­ρέμ­βει και κατά το πα­ρελ­θόν στο Υπουρ­γείο Ναυ­τι­λί­ας, ύστε­ρα και από συ­νερ­γα­σία που είχε με τον Πρό­ε­δρο του Λι­με­νι­κού Τα­μεί­ου Νό­τιας Δω­δε­κα­νή­σου, κ. Βα­σί­λη Πα­πα­οι­κο­νό­μου.

Με αφορ­μή τη ση­με­ρι­νή συ­νε­δρί­α­ση της Ε.Σ.Α.Λ. η βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου συ­να­ντή­θη­κε εκ νέου με τον Υπουρ­γό Ναυ­τι­λί­ας, κ. Γιάν­νη Πλα­κιω­τά­κη για το ίδιο θέμα ενώ υπήρ­ξε και τη­λε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία με τον Προ­έ­δρο του Λι­με­νι­κού Τα­μεί­ου και για τα υπό­λοι­πα λι­με­νι­κά έργα που αφο­ρούν την αρ­μο­διό­τη­τα του.

Με την ολο­κλή­ρω­ση της συ­νά­ντη­σης και την έγκρι­ση του έργου η Μίκα Ια­τρί­δη δή­λω­σε:

«Η έγκρι­ση του έργου του λι­μέ­να Κα­μεί­ρου Σκά­λας Ρόδου ύψους 9.150.000 ευρώ δεί­χνει την προ­σή­λω­ση της κυ­βέρ­νη­σης της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας και του Υπουρ­γού Ναυ­τι­λί­ας κ. Γιάν­νη Πλα­κιω­τά­κη στη δη­μιουρ­γία των απα­ραί­τη­των λι­με­νι­κών υπο­δο­μών για τα νησιά μας. Προ­χω­ρά­με την ανά­πτυ­ξη του τόπου μας!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.