Τοπικές Ειδήσεις

Ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβούλου Μανώλη Λόγγου, στην Π.Ε Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου και του Εντεταλμένου Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκου Νικολή,   πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, η ορκωμοσία του   Περιφερειακού Συμβούλου Μανώλη Λόγγου από τ’ Αφαντου.

 

Ο κ. Λόγγος, ως πρώτος αναπληρωματικός Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, είναι ο 28ος εκλεγμένος σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης, καθώς έγινε δεκτή   από το  Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς, η ένσταση που είχε καταθέσει κατά της απόφασης ανακήρυξης επιτυχόντων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου, ζητώντας την ακύρωση ψηφοδελτίων της παράταξης “Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου”.

 

Το δικαστήριο έκανε δεκτούς  την ένσταση και με το αποτέλεσμα που εξέδωσε, ο Μανώλης Λόγγος ανακηρύσσεται 28ος περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας, μετά την απώλεια μιας έδρας από την “ Ελληνική Αυγή”.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου