« Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ποιοτική και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Άρης Αρχαγγέλου, που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εμείς αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με ποδοσφαιριστές μας, όμως θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας, προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση». Τάδες έφη Μιχάλης Πολιάς για την σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Τα προβλήματα που επικαλέστηκε ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις του αφορούν οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στην διάθεσή του. Ο λόγος για τους Ραφαήλ Θαρρενό, Στέργιο Φελεγκάκη, Γιάννη Τσούφιο, Αλέξη Φελεσάκη, Νίκο Μπάρτζο, Σάββα Κούρο και Σταύρο Γιαννακόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Άγγελος Χειμωνέττος απέχει από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.
Από την άλλη, στην διάθεση του Πολιά θα είναι οι Σπύρος Λολάκης, Γιώργος Καρίκης και Νίκος Τσαλώλης που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΔΙ.ΑΣ. για διάφορους λόγους, όπως και ο Χαράλαμπος Βασιλώττος που εξέτισε την ποινή του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία των «πρασίνων» για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Μαριτσών, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, όπως και με αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ