Υπό έλεγχο τέθηκε περί ώραν 17.30 σήμερα πυρκαγιά που ξέσπασε έξι ώρες ενωρίτερα σε δασώδη και δύσβατη περιοχή στην περιοχή «Άγιος Παύλος» στην Κατταβιά.
Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπήρχε εύκολη πρόσβαση για τα πυροσβεστικά, κατέστησαν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν 40 στρέμματα δασώδους και χορτολιβαδικής έκτασης.
Η δια αέρος πυρόσβεση με τη συνδρομή του πυροσβεστικού ελικοπτέρου κατέστη επίσης αδύνατη λόγω των έντονων ανέμων που έπνεαν.
Μέχρι αργά το απόγευμα στην περιοχή ενεργούσαν 12 οχήματα και 45 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 4 οχήματα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, 3 βυτία αλλά και δυνάμεις της 95 ΑΔΤΕ, που πραγματοποιεί άσκηση στο πεδίο βολής της Κατταβιάς.
Tέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Κατταβιά
