Αθλητικά

Μία μέρα νωρίτερα η Historica 2021!

Οι διοργανωτές της Historica 2021 ανακοινώνουν και επίσημα την αλλαγή ημερομηνίας της μεγάλης και ιστορικής ποδηλατικής συνάντησης, η οποία τελικά θα γίνει από 6 έως 9 Οκτωβρίου (αντί για 7-10 του μήνα). Αυτό σημαίνει ότι οι διεργασίες της Historica θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 9 του μήνα, όσο δηλαδή θα είναι ανοιχτή και η έκθεση ποδηλάτου στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο.
Από κει και πέρα θα υπάρξει συνάντηση με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Τάσο Σπανό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γαστρονομική βραδιά στις Πηγές Καλλιθέας το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και που θα γράψει τον επίλογο της τετραήμερης ποδηλατικής συνάντησης στη Ρόδο. Παράλληλα, οι εγγραφές συνεχίζονται διαδικτυακά στην Historica, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.historica.gr) και η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό ποδηλατικό event έχει ήδη ξεκινήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Historica 2021 διοργανώνουν ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου