Τοπικές Ειδήσεις

«Η Ρόδος να λάμψει ξανά»

Ξεκίνησε ήδη επαφές στις δημοτικές ενότητες η αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του πολίτη, Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου. Στόχος είναι να οργανωθούν οι επιμέρους τομείς το συντομότερο δυνατό και να αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να βελτιωθεί ο νευραλγικός τομέας της καθημερινότητας και συνεπώς η εικόνα της πόλης αλλά και των χωριών.
Οι επαφές της κυρίας Κιαχαγιά στις δημοτικές ενότητες και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στο πλαίσιο της συγκρότησης του ευρύτερου πλάνου επιχειρησιακής λειτουργίας. Η ορθολογική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και των διαθέσιμων μέσων είναι για την αντιδήμαρχο το «κλειδί» για καλύτερα αποτελέσματα ιδιαιτέρως στην καθαριότητα. Προκειμένου να εκπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ειδικοί στόχοι που θα θέσει η αντιδημαρχία επιχειρησιακής λειτουργίας & καθημερινότητας του πολίτη, η σωστή οργάνωση θεωρείται το κλειδί στην επιτυχία.
Μπορεί μέχρι πρότινος ο τομέας της καθημερινότητας να υστερούσε σημαντικά, με αποτέλεσμα να δυσανασχετούν έντονα οι πολίτες, πλέον όμως η νέα δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, στην ευρύτερη προσπάθεια του νοικοκυρέματος της πόλης και των χωριών, έτσι ώστε η Ρόδος να λάμψει ξανά. Δίνεται σημασία ακόμη και στις πιο μικρές παρεμβάσεις για την αισθητή βελτίωση π.χ. της καθαριότητας και γενικότερα την ευταξία, που θα είναι εφικτές με τη σωστή οργάνωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Κωνσφαντινος    25.09.2019 08:33

    Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πόλης, είναι 1.ονομασιες στις οδούς.
    2.διαγραμισεις

Σχολιασμός άρθρου