Η τελευταία ημέρα εγγραφών στο Run Greece Ρόδου που θα γίνει την προσεχή Κυριακή, είναι η αυριανή.

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΡΟΔΟΣ (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται είτε online μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης συμμετοχής σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

– Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ» (11.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00)
– Πεζόδρομος Πλαστήρα (Τράπεζα Ελλάδος – έναντι ΑΚΤΑΙΟΥ, 11.00 – 14.00 & 18.00 – 20.00)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2017 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 26 Σεπτεμβρίου είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.800 δρομείς
Αγώνας 10χλμ: 500 (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 1500 (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2006, 2007, 2008)

Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΕΠΖΑ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα  με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: info@run-greece.gr).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείτε στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Δεν παραδίδεται κάνενας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας(διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα «Λίστες Εκκίνησης – ΡΟΔΟΣ » που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Η ERGO Ασφαλιστική σας ταξιδεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ERGO Ασφαλιστική, ο μεγαλύτερος όμιλος γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμένων ασφαλίστρων των δύο εταιρειών), στηρίζει έμπρακτα για μία ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Έπειτα από την επιτυχημένη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ο θεσμός των αγώνων Run Greece, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως το σπουδαίο αθλητικό γεγονός σε επτά πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο και Πάτρα) συνεχίζει το «ταξίδι» του.

Ο επόμενος σταθμός του «ταξιδιού», για πρώτη φορά στην ιστορία του, είναι η Ρόδος, όπου την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής, αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα διεξαχθεί το Run Greece Ρόδος 2017. Την ημέρα των αγώνων, η εταιρεία θα έχει δυναμική συμμετοχή με την ERGO Running Team της, αλλά και με την ομάδα των επίσημων εμψυχωτών της, που θα βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής για να ενθαρρύνει και να δίνει κουράγιο στους δρομείς.

Φέτος για πρώτη χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece στις πόλεις της Ελλάδας με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, διοργανώνεται ο «τελικός» των Run Greece, ERGO 3 χλμ. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίες (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά κατά τόπους Run Greece, αγώνες.

Μετά το πέρας του αγώνα στην πόλη της Ρόδου (και αφού ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα από την αρμόδια επιτροπή), η εταιρεία θα παραδώσει το «εισιτήριο συμμετοχής», μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον «τελικό» των Run Greece.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, η ERGO Ασφαλιστική υποστηρίζει όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και γίνεται αρωγός και ενεργό μέλος στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Επίσης στηρίζει τον άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το μήνυμα της εταιρείας είναι απλό: «Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και αγώνα».

Ένα σχόλιο στο Κλείνουν οι εγγραφές για το Run Greece Ρόδου

  1. Avatar Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Σας έχει φάει το αυνάν σε αυτό το νησί! Πάντα όσοι ασχολούνται με το να διοργανώνουν αθλητικούς αγώνες! Διοργανώνεται το Μαραθώνιο του 2019 ίδια μέρα με τον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος της Θεσσαλονίκης!!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ