ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ιπποκράτης πήρε Κουκουράβα

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε μία ακόμη σημα­ντική μετεγ­γραφή προ­χώ­ρησε ο Ιππο­κρά­της Κω, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Κου­κου­ράβα.. Πρό­κει­ται για 33χρονο πόιντ-γκαρντ, που θα απο­τε­λέ­σει τον βασικό «άσο» στα χέρια του Μάκη Κανε­νό­που­λου και έχει μεγάλη εμπει­ρία από τις εθνικές κατη­γο­ρίες. Μάλιστα, ο έμπει­ρος παίκτης τη σεζόν 2006-07 έπαιξε στην Α1 με το Αιγάλεω (είχε 10 συμ­με­το­χές και 13 πόντους), ενώ έχει περάσει από πολλές ακόμη ομάδες στη θητεία του. Ο Κου­κου­ρά­βας γεν­νή­θηκε στις 24 Μαρτίου 1982, έχει ύψος 1.86 και αγω­νί­ζε­ται κυρίως στη θέση του πλέι-μέικερ. Έχει αγω­νι­στεί στην Α.Ε.Κ., στον Πανε­λευ­σι­νιακό, στον Α.Σ. Ξάνθης και στο Αιγάλεω με επι­τυ­χία, ενώ τα δύο τελευ­ταία χρόνια έπαιξε στο Μαρούσι και στον Παπάγου.

Ο Κου­κου­ρά­βας έδωσε τα χέρια με τον Ιππο­κράτη και έτσι ξεκι­νάει την προ­ε­τοι­μα­σία του με την κωακή ομάδα, η οποία «χτίζει» πραγ­μα­τικά κάτι πολύ καλό, με τη διοί­κηση του συλ­λό­γου να κάνει τα πάντα για να την ενι­σχύ­σει, ώστε να παίξει πρω­τα­γω­νι­στικό ρόλο και να διεκ­δι­κή­σει την άνοδο της στη Β’ Εθνική. Μέχρι στιγμής ο Ιππο­κρά­της έχει απο­κτή­σει τον Κώστα Χαρίση από τον Άρη, τον Θάνο Μελε­ούνη από τον Ιωνικό Νέας Φιλα­δέλ­φειας, τον Πανα­γιώτη Τσατάλα από τον Α.Ο. Αγρι­νίου και τώρα τον Βαγγέλη Κου­κου­ράβα από τον Παπάγου. Ο Κου­κου­ρά­βας τέθηκε στη διάθεσή του Μάκη Κανε­νό­που­λου και μαζί με τον Γιώργο Σκούφη θα απο­τε­λέ­σουν το δίδυμο των πόιντ-γκαρντ του Ιππο­κράτη στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Ουσια­στικά οι Κώοι ψάχνουν ακόμη έναν περι­φε­ρειακό αθλητή για να κλεί­σουν το ρόστερ τους και να δημιουρ­γή­σουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, ικανό να διεκ­δι­κή­σει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ

2004-07: Α.Ο. Αιγάλεω (Α2 και Α1)

2008-09: Α.Σ. Ξάνθης (Α2)

2010-12: Πανε­λευ­σι­νια­κός (Α2)

2012-13: Α.Ε.Κ. (Β’ Εθνική)

2013-14: Μαρούσι (Β’ Εθνική)

2014-15: Παπάγου (Γ’ Εθνική)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.