ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Λέρου: Ανέλαβε προπονητής ο Διαμαντής Τσάτσος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΕΡΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει πλέον η Α.Ε Λέρου που απ’ την φετινή χρονιά θα έχει προ­πο­νητή τον Δια­μα­ντή Τσάτσο.

Ο έμπει­ρος ποδο­σφαι­ρι­στής μάλιστα πέρα απ’ την αντρική ομάδα που φιλο­δο­ξεί και φέτος να κάνει πορεία στις υψηλές θέσεις είναι υπεύ­θυ­νος για τις ακα­δη­μίες του συλ­λό­γου.

Ξεκί­νη­σαν μάλιστα και οι εγγρα­φές για όλα τα τμήματα αλλά και το γυναι­κείο ποδό­σφαιρο.

Σε ότι αφορά την πρώτη ομάδα η προ­ε­τοι­μα­σία θα ξεκι­νή­σει στις 18 Σεπτεμ­βρίου, ενώ τις επό­με­νες ημέρες θα ανα­κοι­νω­θούν και κάποιες μετεγ­γρα­φι­κές κινή­σεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.