Αθλητικά

Αρέσει και υλοποιείται η συνεργασία Ηρακλή-ΡΟΔΑ

Τρόπους, με τους οποίους θα καταστήσει τον Ηρακλή ακόμα πιο ελκυστικό για τον κόσμο του και ταυτόχρονα θα τονωθεί το ταμείο του συλλόγου, συνεχίζει να αναζητά η διοίκηση του Ηρακλή.
Μία από τις ιδέες που άρεσε και την οποία ανάλαβε να υλοποιήσει ο πρόεδρος του σωματείου Μανώλης Παπαδημήτρης, είχε στο επίκεντρό της τη διευκόλυνση των κατοίκων του Μαριτσών και κυρίως των μαθητών, με τα λεωφορεία του ΡΟΔΑ, με τον επικεφαλής του συλλόγου να συναντάται με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Δημήτρη Τσίκκη , και να εξασφαλίσει τη βοήθειά του, υπό τη μορφή ενός αριθμού προπληρωμένων καρτών δωρεάν μετακίνησης για έναν χρόνο.
Ένα μέρος τους θα διατεθεί δωρεάν στα παιδιά της κοινότητας κι ένα δεύτερο θα αποτελέσει το έπαθλο της λαχειαγοράς , που θα αρχίσει να «τρέχει» τις επόμενες μέρες.
Εν τω μεταξύ, για τις 18 Αυγούστου μεταφέρθηκε η καταληκτική ημερομηνία, μέχρι την οποία ο αρμόδιος εργολάβος οφείλει να παραδώσει στον Ηρακλή το καινούργιο προπονητήριο του γηπέδου των Μαριτσών. Εδώ και λίγες μέρες, ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς που βρίσκεται καθ’ οδόν και οι «ροπαλοφόροι» είναι βέβαιοι, πως λίγες μέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο θα είναι σε θέση να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων.
Τέλος, οι μαζεμένες κοινωνικές εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου υποχρέωσαν τους ανθρώπους του Ηρακλή να διακόψουν, για δύο μέρες, τη λειτουργία του στεκιού τους στον προαύλιο χώρο του γηπέδου των Μαριτσών.
Από αύριο Δευτέρα θα είναι ξανά παρόντες, για να προσφέρουν στους φίλους τους τη φιλοξενία τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου