Λίγες ημέρες έμειναν για το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες κάτω των 17 ετών (Παίδων – Κορασίδων) στο Beach Volley. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα και στην παραλία της Κυανής ακτής.

Στο τελικό τουρνουά συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίος.

Η διοργάνωση επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club μετά από έξι χρόνια και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα τρία άρτια γήπεδα που υπάρχουν στον χώρο. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται 400 μέτρα από το κέντρο της Πρέβεζας και έχει θέα την καλύτερη παραλία της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι σύλλογοι Φιλαθλητικός και Ερμής Πρέβεζας.

«Φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε όλο τον κόσμο της Πρέβεζας να δει τους αγώνες. Τα τελευταία χρόνια τις διοργανώσεις των Juniors τις ακολουθούν κυρίως οι γονείς των παιδιών και εμείς έχουμε ως στόχο να φέρουμε και φίλους του αθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και να απολαύσουν την διαμονή τους στην Πρέβεζα» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου του Ermi Beach Volley Club Prevezas Σπύρος Σακκάς.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος και οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου, οι   Κωνσταντίνος Θανόπουλος και Σάββας Κυπριώτης από την Κω και οι κορασίδες Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα και Βενετσιάνα Πανιέρα από τη Ρόδο.

Τα ταμπλό του τουρνουά:

 

Βουτυρίτσας Χ. / Τριανταφύλλου Α. 70
Γώγος Β. / Γκανιάτσας Χ. 70
Ζλατίντσης Θ. / Σδραυκάκης Γ. 70
Θανόπουλος Κ. / Κυπριώτης Σ. 70
Μπαλίνης Α. / Στόγιας Σ. 70
Παναγιωτόπουλος Π. / Παναγιωτόπουλος Χ. 70
Παπάζογλου Μ. / Βαφειάδης Α. 70
Παχιαδακης Μ. / Σπινθάκης Ι. 70
Σούλης Κ. / Γκογκίδης Β. 70
Πρασανάκης Γ. / Σιμάτος Γ. 60
reserve team Θεοδωρακόπουλος Κ. / Μιχαλόπουλος Γ. 60

 

Αντωνακάκη Γ. /Περδικάκη Ι.

Άρμπυρου Κ. / Σακκά Κ.

70
Γιορανίδη Α. / Πιτσιγκώνη Ε. 70
Γκοτζιά Α. / Κοντραφούρη Ε. 70
Ζαρκάδα Α. / Λουκά Α. 70
Ζυγερίδου Η. / Κοσμίδου Χ. 70
Μαμαλίγκα Ε. / Πανιέρα Β. 70
Μπέρμπερη Μ. / Παυλοπούλου Λ. 70
Μπλαχάβα Ε. / Πουρλιοτοπούλου Π. 70
Νικοπούλου Γ. / Τσιάρα Ε 70
  Δαβαρία Ι. / Εφεντάκη Β. 60
Ντούσκου Μ. / Τόλιου Ε. 60
reserve team Βελεσιώτη Ε. / Κουμπαρά Μ. 60
reserve team Μόκαλη Γ. / Μόκαλη Δ. 60
reserve team Προβατοπούλου Α. / Τάκο Α. 60

 

Όλες οι ομάδες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της “Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας¨. Η φιλοξενία αρχίζει από την Παρασκευή 27/7 στις 14:00 και οι ομάδες κάνουν check out την Κυριακή 29/7 στις 18:00 (η φιλοξενία περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις για Παρασκευή και Σάββατο βράδυ). Οι μετακινήσεις των ομάδων από και προς τα γήπεδα θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη του συνδιοργανωτή. Τα δρομολόγια των μετακινήσεων θα ανακοινωθούν στον τεχνικό έλεγχο των ομάδων.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ