ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Οι παίκτες που έβαλαν τα περισσότερα match winner goals

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Λεσάι- Διαγόρας

Η «δσπορ» πα­ρου­σιά­ζει τους πο­δο­σφαι­ρι­στές που έβα­λαν τα πε­ρισ­σό­τε­ρα match winner goals, δη­λα­δή σκό­ρα­ραν τέρ­μα­τα που έδω­σαν την νίκη στην ομάδα τους, στην κα­νο­νι­κή διάρ­κεια του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 για τυην σε­ζό­πν 2023-2024 και στους δύο ομί­λους.

Στην 2η θέση της σχε­τι­κής λί­στας βρί­σκε­ται ο Γιώρ­γος Λεσάι του Δια­γό­ρα.

Ανα­λυ­τι­κά:

-5 γκολ: Σα­λα­ζάρ (Ιω­νι­κός), Μά­να­λης (Χανιά).

-4 γκολ: Λεσάι (Δια­γό­ρας), Ρόμο (Λε­βα­δεια­κός).

-3 γκολ: Μπα (Ολυ­μπια­κός Β’), Δα­ρέ­λας (ΠΑΟΚ Β’), Μπα­ρά­λες (Κα­λα­μά­τα), Πασάς (Κα­λα­μά­τα), Ακό­στα (Κα­λα­μά­τα), Λου­κί­νας (Καλ­λι­θέα), Κυ­νη­γό­που­λος (Καλ­λι­θέα), Κ. Πα­πα­γε­ωρ­γί­ου (ΑΕΛ), Νίκας (Λε­βα­δεια­κός.)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.