Η «δσπορ» παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές που έβαλαν τα περισσότερα match winner goals, δηλαδή σκόραραν τέρματα που έδωσαν την νίκη στην ομάδα τους, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 για τυην σεζόπν 2023-2024 και στους δύο ομίλους.
Στην 2η θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Γιώργος Λεσάι του Διαγόρα.
Αναλυτικά:
-5 γκολ: Σαλαζάρ (Ιωνικός), Μάναλης (Χανιά).
-4 γκολ: Λεσάι (Διαγόρας), Ρόμο (Λεβαδειακός).
-3 γκολ: Μπα (Ολυμπιακός Β’), Δαρέλας (ΠΑΟΚ Β’), Μπαράλες (Καλαμάτα), Πασάς (Καλαμάτα), Ακόστα (Καλαμάτα), Λουκίνας (Καλλιθέα), Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα), Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Νίκας (Λεβαδειακός.)
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.