Αθλητικά

Οι λεπτομέρειες της «Ημέρας Αθλητισμού»

Τις λεπτομέρειες της «Ημέρας Αθλητισμού» που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή από τις 9π.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» έδωσε χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Σάββας Διακοσταματίου. Το παρών έδωσε και ο προϊστάμενος του τμήματος αθλητισμού της διεύθυνσης πολιτισμού και δια βίου μάθησης, Κώστας Κατσαρός. Πρόκειται για ένα event που είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα και είναι το πρώτο που εντάσσεται στο νεοσύστατο δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας στη Δωδεκάνησο και στο οποίο συμμετέχουν τριάντα ένα φορείς της περιοχής μας.

Σάββας Διακοσταματίου (αντιδήμαρχος, πρόεδρος ΔΟΠΑΡ): «Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Συμμετέχουμε σε ένα δίκτυο προαγωγής και προστασίας της υγείας των πολιτών μαζί με άλλους 30 φορείς σε πανελλαδική κλίμακα. Μια από τις δράσεις είναι και αυτή που θα γίνει την Κυριακή. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκαπέντε αθλητικοί σύλλογοι του νησιού μας απ’ όλα τα αθλήματα. Θα παρουσιαστούν τα τμήματα εκεί και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε αγώνες beach volley, μπάσκετ, στίβου κτλ. Αυτό που ζητάμε είναι αντί αντιτίμου να φέρει ο καθένας μια σακούλα τρόφιμα προκειμένου να δοθούν στο συσσίτιο του Δήμου, στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών αλλά και στον ξενώνα αστέγων».
Κώστας Κατσαρός προϊστάμενος τμήματος αθλητισμού της διεύθυνσης πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού και δια βίου μάθησης: «Σκοπός είναι για πρώτη φορά να μαζευτούν όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο νησί σε έναν ενιαίο χώρο ούτως ώστε ο κόσμος που θα έρθει να γνωρίσει από κοντά τα αθλήματα. Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε συλλόγους αλλά και σε φορείς που έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Όπως είναι τα γυμναστήρια που κάνουν καποέιρα, γιόγκα, πιλάτες κτλ. Θα ήταν πολύ ωραίο ο κόσμος να μπορέσει να κάνει μια γνωριμία με λιγότερο δεδομένο αθλήματα. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει το παρών»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου