ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΠΑΛΑ

Την πρώτη τους συνά­ντηση μετά την εποχή της… καρα­ντί­νας είχαν τα μέλη του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου του Α.Ο. Κολοσ­σός και της Γαλά­ζιας Ακα­δη­μίας. Οι παρά­γο­ντες των δύο συλ­λό­γων συγκε­ντρώ­θη­καν για να μιλή­σουν για την επόμενη μέρα. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως οι προ­πο­νή­σεις θα ξεκι­νή­σουν την Δευτέρα 1η Ιουνίου στα ανοιχτά γήπεδα του σταδίου “Δια­γό­ρας” για αθλητές και αθλή­τριες μεγα­λύ­τε­ρους των 13 ετών. Τα μέλη του Δ.Σ. των δύο συλ­λό­γων θέλουν να ετοι­μά­σουν τις λεπτο­μέ­ρειες για την ασφαλή επι­στροφή στα γήπεδα, ενώ παράλ­ληλα έχουν ξεκι­νή­σει τις δια­δι­κα­σίες για τη συγκέ­ντρωση των εγγρά­φων που απαι­τού­νται, ώστε να ανα­γνω­ρι­στούν και επίσημα από την Γενική Γραμ­μα­τεία Αθλη­τι­σμού.

Ο Α.Ο. Κολοσ­σός ξεκι­νάει λοιπόν το σχε­δια­σμό για την επόμενη μέρα και θα κατα­στρώ­σει τα πλάνα για τη συνέ­χεια. Κανείς φυσικά δεν γνω­ρί­ζει τι θα γίνει με το παιδικό πρω­τά­θλημα, όπου η ομάδα κατέ­κτησε τον τίτλο στον όμιλο Ρόδου. Όλα θα εξαρ­τη­θούν από την Ε.Ο.Κ. και από το εάν έχει στόχο να διορ­γα­νώ­σει πανελ­λή­νιο πρω­τά­θλημα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.