Τοπικές Ειδήσεις

Εργασίες διαγράμμισης στην πόλη της Ρόδου

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Εφαρμογή κανονιστικών αποφάσεων οριζόντιας και κάθετης σήμανσης» ο Δήμος Ρόδου θα προβεί σε εργασίες διαγράμμισης των οδών : Ε.Ο Ρόδου Λίνδου (σε τμήμα αρμοδιότητας συντηρήσεως του Δήμου Ρόδου), Στεφάνου Καζούλη, Δημοκρατίας Αλεξάνδρου Διάκου, Παπάγου, 7ης Μαρτίου, Παπανικολάου, Κω, Καλύμνου, Ακτή Μιαούλη, Πλατεία Ακαδημίας, Ηλιάδων, και Χατζηευαγγέλου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25η Απριλίου 2023 με προβλεπόμενο χρόνο περαίωσης την 30η Απριλίου 2023.

Μεγάλο μέρος των εργασιών θα εκτελεστούν τις νυχτερινές ώρες και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εκ περιτροπής . Η ανάδοχος εταιρεία κατά την εκτέλεση του έργου θα έχει σηματωρούς που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων και οι πεζοί να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν σε τυχόν υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών

 

 

 

Τηλέμαχος Καμπούρης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Πολίτης Ρόδου    29.04.2023 07:49

    Καλημέρα
    Θα ήθελα να ενημερώσω τους υπεύθυνους για την διαγράμμιση των δρόμων να υπολογίζουν και το πλάτος μεγάλων οχημάτων όπως φορτηγών και λεωφορείων και όχι μόνο το μέγεθος αυτοκινήτων.

Σχολιασμός άρθρου