Τοπικές Ειδήσεις

Μ. Μπαριανάκης: “Δεν φοβάμαι την απρόσωπη λάσπη και δεν με «στηρίζει» κανείς όπως εσένα κύριε Μανωλάκη Γλυνέ…”

“Αγαπητοί κύριοι της παράταξης Μανωλάκη Γλυνού, προφανώς είστε μαέστροι στην τεχνική της λασπολογίας και μηδενιστές της όποιας προσφοράς ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού.

Λυπάμαι για την κατάντια σου και είναι ντροπή σας κ. Μανωλάκη, σε ένα άρθρο μου με πολιτικά επιχειρήματα, ενόψει εκλογών, να απαντάτε πλέον σε προσωπικό επίπεδο με αφορισμούς και με περίσσιο θράσος, αναγκάζοντας με να σας ακολουθήσω στο επίπεδο που επιλέξατε.

Κύριε Μανωλάκη και καλό παιδί, το να ομιλώ και να αναφέρομαι, στον πετυχημένο κατά γενική ομολογία Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο, θεωρώ ότι είναι υποχρέωση κάθε Συμβούλου που είναι συνεργάτης του και έχει δώσει την μάχη μαζί του για την πρόοδο των νησιών μας. Καμία εκδούλευση!! Προς τι λοιπόν ο χαρακτηρισμός ότι πουλάω εκδούλευση στον επικεφαλής της παράταξης μας?

Κύριε Μανωλάκη, τα 11.500 χιλιάδες ένσημα Ι.Κ.Α. μιλούν από μόνα τους για τον αργόμισθο και μπορείτε να τα ελέγξετε ανά πάσα στιγμή.

Οι μισθοί στους οποίους αναφέρεστε, δεν είναι όπως τους δικούς σας, όντας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος( 12 χρόνια), ενώ παράλληλα ασκούσατε και το επάγγελμα αυτό, του Οδοντίατρου.

Οι μοναδικές αμοιβές μου με τόσα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, είναι εκείνες του Προέδρου της « ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.» και τίποτα περισσότερο. Αντιθέτως εσύ και το αφεντικό της παράταξης σας πήρατε περισσότερα από τον Έλληνα φορολογούμενο από όσα μου καταλογίζετε.

Κύριε Μανωλάκη, με αποκαλέσατε «γραφική φιγούρα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άρα και ο κόσμος που με εμπιστευόταν είναι μια ανάλογη «γραφική φιγούρα» που ούτε μυαλό διαθέτει ούτε κρίση; Αυτή είναι η άποψη σας για τον λαό της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου; Από τον ίδιο λαό ζητούσατε επί 20 χρόνια την ψήφο του.

Κύριε Μανωλάκη, όλοι σε αυτό τον τόπο γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Η προσφορά μου τόσα χρόνια από τα έδρανα της Νομαρχίας και της Περιφέρειας σήμερα, σε διαψεύδουν ολοσχερώς. Όλος ο κόσμος γνωρίζει εάν είμαι απολίτικος και αυτοχρισμένος, εκτός και αν εννοείς τον εαυτό σου και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Σε ότι αφορά την γέφυρα Κρεμαστής την οποία απoκάλεσα «φράγματα», το αφεντικό της παράταξης σου και η παρέα του, οι οποίοι συμπορεύονται σήμερα μαζί σου, δεν βλέπανε ότι επί πόσα χρόνια η Ιρλανδική διάβαση μετατρεπόταν σε φράγμα ;

Όσο αφορά τα «πεταμένα λεφτά», έχω να σας πω, ότι σίγουρα τα είκοσι χρόνια του αφεντικού σου και τα δώδεκα δικά σου, είναι πολλά-πολλά περισσότερα, από τις νόμιμες αμοιβές του προέδρου της « ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε,» τις οποίες θεσμοθέτησε το αφεντικό σου, και

όχι ο Χατζημάρκος, για να ικανοποιήσει συνεργάτες του που σήμερα επισκέπτεστε μαζί τους τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ένας κοινός παιδικός μας φίλος αγαπητέ Μανωλάκη, μου είπε τηλεφωνικά «αφού Μιχάλη αναφέρθηκαν προσωπικά για σένα, τσίπα δεν έχουν και η αχαριστία πρέπει να γίνει τελικά ποινικό αδίκημα»

Δυστυχώς, σήμερα δεν έγραψα καμία λέξη για πολιτική σκέψη και με λυπεί ιδιαίτερα αυτό. Εάν χρειαστεί όμως, να είσαι σίγουρος ότι θα επανέλθω.”

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Με εκτίμηση

Μιχάλης Μπαριανάκης

Πρόεδρος Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε.

Περιφερειακός Σύμβουλος

Υ.Σ. Φαίνεται ότι προσπαθείτε να μιμηθείτε τους νέους «συντρόφους» σας στον δρόμο της λάσπης, της ψευτιάς, της συκοφαντίας και εσείς ως καλοί μαθητές ακολουθείτε την «φιλοσοφία» τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου