ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίμησαν τον Βαζαίο στην Κάλυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Πα­ρου­σία του δη­μάρ­χου Κα­λυ­μνί­ων κ. Ιω­άν­νη Γα­λου­ζή , προ­έ­δρου και μελών του ΔΣ του Ομί­λου Αντι­σφαί­ρι­σης Κα­λύ­μνου και των προ­έ­δρων του Ρο­δια­κού ομί­λου αντι­σφαί­ρι­σης κ. Μι­χά­λη Πα­νά­γου και του Ομί­λου της Λέρου κ. Κώστα Πα­τα­κιού­τη έγινε η απο­νο­μή ανα­μνη­στι­κής πλα­κέ­τας στον ομο­σπον­δια­κό προ­πο­νη­τή κ. Φώτη Βα­ζαίο μετά το τέλος του πε­ρι­φε­ρεια­κού πρω­τα­θλή­μα­τος τένις Νο­τί­ου Αι­γαί­ου που διε­ξή­χθη στο νησί. Ο κ. Βα­ζαί­ος ευ­χα­ρί­στη­σε θερμά για την πρό­σκλη­ση και την τιμή που του έγινε και δε­σμεύ­τη­κε ότι θα βοη­θή­σει προ­κει­μέ­νου η Κά­λυ­μνος να εντα­χθεί στο επί­ση­μο κα­λε­ντά­ρι της ITF (international tennis federation) προ­κει­μέ­νου το επό­με­νο έτος να διε­ξα­χθεί στις εγκα­τα­στά­σεις του Ομί­λου μας το πρώτο διε­θνές τουρ­νουά SENIORS.

Με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε ο Όμι­λος αντι­σφαί­ρι­σης Κα­λύ­μνου ευ­χα­ρι­στεί θερμά όλους τους αθλη­τές , προ­πο­νη­τές, συ­νο­δούς και γο­νείς (συ­νο­λι­κά πάνω από 300 άτομα) που επι­σκέ­φτη­καν το νησί της Κα­λύ­μνου και για τρεις ημέ­ρες πα­ρέ­δω­σαν μα­θή­μα­τα ήθους, ευ­γέ­νειας, άμιλ­λας και εξαί­ρε­της αθλη­τι­κής κουλ­τού­ρας: «Είναι αυτό που κάνει το άθλη­μά μας ξε­χω­ρι­στό από όλα τ΄ άλλα και μας δίνει την με­γά­λη χαρά και τη δύ­να­μη να προ­χω­ρά­με, να σχε­διά­ζου­με και να εκτε­λού­με τέ­τοιου εί­δους διορ­γα­νώ­σεις με το βλέμ­μα και το μυαλό μας σε ακόμα με­γα­λύ­τε­ρες. Σας ευ­χα­ρι­στού­με θερμά. Ρα­ντε­βού στο επό­με­νο πε­ρι­φε­ρεια­κό τον Ιού­νιο στο νησί της Κω».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.