Ειδήσεις

Εδρα στα Δωδεκάνησα διεκδικεί το «Ποτάμι»

Να κατακτήσουν μια έδρα από τις πέντε που αναλογούν στα Δωδεκάνησα προσδοκούν τα στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος «Ποτάμι».
Αυτό επισημάνθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο για την κοπή της πίτας του κόμματος.
Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών .
Τις απόψεις τους για τις εκλογές αλλά και την δυναμική που μπορεί να έχει το «Ποτάμι» στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, παρουσίασαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Γεωργία (Τζίνα) Δαβιλά, Ιωάννης Λιαγούρης και Στάθης Μανουσάκης.
Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή κ. Κική Τσακίρη διάβασε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιώργος Κρητικός.
«Θα ήθελα να ήμουν μαζί σας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως γιατί δεν υπάρχει ράμπα στο χώρο και επίσης δεν διαθέτω συνοδό – νοσοκόμο. Αν και εργάστηκα για 20 χρόνια στο δημόσιο ακόμη εξάπτομαι τη γραφειοκρατία και την έλλειψη μέτρων στήριξης για τις ευάλωτες ομάδες. Η συμμετοχή μου στις εκλογές δεν έχει συμβολικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα. Είναι έτοιμο το νέο νομοσχέδιο του νέου κανονισμού παροχών υγείας, του ΕΟΠΥΥ. Υπάρχουν όμως σε αυτό ελλείψεις. Με την παρουσία μου στη Βουλή ποιός θα ψήφιζε αρνητικά; Στόχος μου είναι να αγωνιστώ για τους αδύναμους Έλληνες, που τους αγνοούν και ακόμη τους κρύβουν. Έπρεπε εδώ και χρόνια να επιδιώκουν οι κυβερνήσεις την εφαρμογή σωστών πολιτικών και όχι να συναινούν ακόμη και στο ξερίζωμα των αμπελώνων και να ευνοείται η γαλλική οινοποιία. Συμμετέχω στις εκλογές με το «Ποτάμι» γιατί το πρόγραμμά του είναι ρεαλιστικό και ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες. Επίσης εκτιμώ αρκετούς συντρόφους. Η ποιότητα του ανθρώπινου παράγοντα είναι πιο σημαντική από τις ιδεολογίες. Στο Ποτάμι το 90% των ανθρώπων είναι νέοι στον πολιτικό στίβο. Αυτό είναι θετικό και δημιουργεί ελπίδα», ανέφερε στο μήνυμά της η κ. Κική Τσακίρη.
Ο κ. Γιώργος Κρητικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στο «Ποτάμι» και στους υποψηφίους βουλευτές στα Δωδεκάνησα.
«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Εντάχθηκα στο «Ποτάμι» γιατί δίνει μεγάλη σημασία στους νέους. Αισθάνομαι ως απλός εθελοντής. Με επέλεξαν για να διεκδικήσω μαζί με τους συνυποψηφίους μου τα αυτονόητα. Θεωρώ πως οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν την Κυριακή τις επιλογές τους με σύνεση. Να ψηφίσουν το νέο. Να δώσουν δύναμη στο «Ποτάμι», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Στάθης Μανουσάκης.
«Πίστεψα από την αρχή στο όραμα που είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης και εντάχθηκα στο «Ποτάμι». Μου έκανε εντύπωση που ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος άφησε μια τόσο καλή εκπομπή και θυσίασε την ύπαρξη του για να δημιουργήσει κάτι νέο. Εμένα με χαρακτηρίζει η λέξη εθελοντής. Εδώ και ημέρες οργώνουμε τα νησιά για να ενημερώσουμε τους πολίτες και να φθάσουν παντού οι θέσεις του κόμματος. Θεωρώ ότι το « Ποτάμι» είναι η μεγάλη δύναμη ευθύνης», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Λιαγούρης.
Την άποψη ότι το «Ποτάμι» μπορεί να κερδίσει μια έδρα στα Δωδεκάνησα εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής κ. Γεωργία (Τζίνα) Δαβιλά.
«Πάντοτε με ενδιέφερε η πολιτική. Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης είναι αυτό που δείχνει. Πέρασε δύσκολα και εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Άφησε μια επιτυχημένη εκπομπή γιατί ήθελε να είναι χρήσιμος στην κοινωνία. Αυτή την αρχή πήρε από τον πατέρα του. Ακόμη και ομάδα αναρρίχησης να δημιουργούσε θα ακολουθούσα τα βήματά του. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κάναμε έντιμο αγώνα. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είμαστε η τρίτη δύναμη που έχουν ανάγκη τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ. Μπορούμε να κατακτήσουμε μια έδρα στα Δωδεκάνησα», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής κ. Γεωργία (Τζίνα) Δαβιλά και πρόσθεσε πως αυτές οι εκλογές προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κόσμου.
«Υπήρξαν και άνθρωποι που τρομοκρατήθηκαν από όσα άκουσαν τις τελευταίες ημέρες από τα στελέχη των κομμάτων και πήραν τα χρήματά τους από τις τράπεζες. Εμείς λέμε να κρίνουν σωστά και χωρίς να επηρεαστούν να επιλέξουν αυτούς που επιθυμούν να είναι στη Βουλή», τόνισε η κ. Τζίνα Δαβιλά.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας του κόμματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου