Ειδήσεις

Καταγγελίες μεριδιούχου της Τράπεζας Δωδ/νήσου

Την παρέμβαση του ΑΤ Ρόδου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προκάλεσε χθες καταγγελία μεριδιούχου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, όταν διαπίστωσε, σε επίσκεψή του στο κεντρικό κατάστημα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, ότι μεταφερόταν εξοπλισμός με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.
Ο μεριδιούχος μετέβη στο κατάστημα προκειμένου να καταθέσει μια αίτηση στον εκκαθαριστή και όταν ζήτησε πληροφορίες για τη μεταφορά των αντικειμένων με το φορτηγό έλαβε την απάντηση, όπως υποστηρίζει, από τον εκκαθαριστή ότι δεν γνωρίζει τίποτε.

Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι μεταφέρονταν ταμπέλες και διακριτικά σήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Ο μεριδιούχος ωστόσο, που επισκέφτηκε τα υπόγεια του κεντρικού καταστήματος, υποστηρίζει ότι έγγραφα, σχετιζόμενα με τη λειτουργία της τράπεζας, που βρίσκονται σε κούτες στο υπόγειο, έχουν καταστραφεί και ότι βρίσκονται στην κυριολεξία μέσα σε μια λίμνη από νερό!!

Υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι το υπόγειο μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις έχει πλημμυρίσει και ότι τα έγγραφα μένουν εκτεθειμένα χωρίς να αποκλείεται ένας σημαντικός αριθμός να έχει καταστραφεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου