Αθλητικά

Νέα σενάρια για την πληρότητα στα γήπεδα

Η εισήγηση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί, είναι πιθανό, ωστόσο, να αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο, η μείωση της πληρότητας στο 40%!
Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα επανασυνεδριάσει στις 27 Δεκεμβρίου και θα εκτιμήσει την αποδοτικότητα των μέτρων έως τότε, αλλά είναι έτοιμη να προτείνει από τις 3 Ιανουαρίου νέα δέσμη, που έχει ήδη εισηγηθεί και θα ανακοινωθεί όταν κριθεί αναγκαίο.
Τα μέτρα που θα ισχύσουν μετά τις 3 Ιανουαρίου έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση -καθώς η επιτροπή επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το ωράριο-, τις αθλητικές εκδηλώσεις, το σκέλος της τηλεργασίας και δραστηριότητες που δεν είναι αναγκαίες.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πιθανό είναι το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποφασίσει να πάει σε πιο ήπιους περιορισμούς αναφορικά με τα γήπεδα, αλλά και τον χώρο της διασκέδασης.
Η εισήγησης για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών έχει κατατεθεί. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα υιοθετηθεί ή θα αποφασιστεί ένα ηπιότερο μέτρο. Γι’ αυτό θα εξεταστεί η αυστηροποίηση των ελέγχων για πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάσκες, αλλά και η μείωση της πληρότητας στο 40%.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου