Τοπικές Ειδήσεις

Ο κ Μιχάλης Καληωράκης στο χριστουγεννιάτικο περίπτερο της Τροχαίας

Την ικανοποίησή του εξέφρασε με δηλώσεις του προς την «δημοκρατική» για το περίπτερο της Τροχαίας που έχει στηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου Ρόδου, ο κ. Μιχάλης Καληωράκης, Διευθυντής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

«Δημιουργήσαμε το περίπτερο στο πλαίσιο της ενημέρωσης των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής ασφάλειας και αγωγής και της εφαρμογής των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η υπηρεσία μας, κατόπιν εγκρίσεως του Αρχηγείου μας, οργάνωσε το περίπτερο αυτό και το λειτουργεί στον χώρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πλατεία Δημαρχείου. Υπάρχει η δυνατότητα να το επισκέπτονται οι γονείς με τα παιδιά όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν με την δίκυκλη μοτοσικλέτα, το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο και με φόντο κάποιον αστυνομικό ενώ διατίθενται φωτογραφίες, βίντεο και ενημερωτικά φυλλάδια για την κυκλοφοριακή αγωγή ενώ τους δίνουμε και δώρα».

Σε ερώτηση της «δ» εάν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση με τα τροχαία κ.λπ. ο κ. Καληωράκης απάντησε:

«Η υπηρεσία μας, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο λόγω των εορτών που έχουμε περισσότερη κίνηση στους δρόμους, πάντα λαμβάνει μέτρα τα οποία άπτονται της εμφανούς τροχονομικής αστυνόμευσης με συγκεκριμένα σημεία ελέγχων. Πιστεύω ότι γενικά, πάμε καλά. Η θερινή, βέβαια, περίοδος όπως γνωρίζετε είναι πολύ περισσότερο επιβαρυμένη λόγω των επισκεπτών –οπότε αυξάνεται κατακόρυφα η κυκλοφορία των οχημάτων δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα. Την συγκεκριμένη όμως χρονική περίοδο, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα και γενικότερα εφαρμόζουμε το πρόγραμμα της οδικής ασφάλειας ως Διεύθυνση με ενισχυμένη τροχονομική αστυνόμευση στους δρόμους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου