Τοπικές Ειδήσεις

Ευχές για τις γιορτές από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου

Ο Χριστός Γεννιέται και το θαύμα συνεχίζεται αιώνες τώρα…. Σε λίγες μέρες, το 2018 θα είναι ανάμνηση για όλους μας. Και για τα Δωδεκάνησα, ένας χρόνος γεμάτος πολιτισμό!
Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους, όσους έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή στον πολιτισμό και όλο αυτό το διάστημα, συνέβαλαν, ώστε, η ιδέα της κουλτούρας να διατηρηθεί και να διαδοθεί.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για τη στήριξη και την προτροπή του Τμήματος Πολιτισμού, ώστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να φτάσει ο πολιτισμός, πολύ ψηλά.
Ευχαριστώ όλες τις πολιτιστικές ομάδες, συλλόγους, σωματεία, αλλά και μεμονωμένους, εθελοντές που ανταποκρίθηκαν και εργάστηκαν σκληρά πάνω σε αυτό το μοτίβο. Ο πολιτισμός παντού, σε όλα τα νησιά και όλα τα χωριά, παραμένει το σύνθημά μας.
Εύχομαι, αυτά τα Χριστούγεννα, να μεταφέρουν τη λάμψη τους στο σπίτι σας, να σας κάνουν χαρούμενους  και να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές σας. Να βρουν ανταπόκριση,όσοι αγωνίζονται για τη ζωή που τους αξίζει. ΚΑΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ 2019!!!
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου