Αθλητικά

ΣΚΟΕ: Οι αγώνες του Σαββάτου στη Ρόδο

Αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουν το Σάββατο στο νησί μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν δύο αγώνες σταθερού στόχου και ισάριθμοι αγώνες πρακτικής σκοποβολής, του οποίους διοργανώνουν ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου και ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΚΟΕ αναφέρει τα ακόλουθα:
Σταθερός στόχο
-Αγώνας Γ’ Κατηγορίας στις 25 Νοεμβρίου 2023, πιστόλι κεντρικής πυροδότησης, σπορ και στάνταρντ του Σ.Σ. Ρόδου, στο σκοπευτήριο Καλυθιών Ρόδου με ώρα έναρξης 16:00.
-Αγώνας Γ’ Κατηγορίας στις 25 Νοεμβρίου 2023, πιστόλι σπορ και στάνταρντ του Σ.Ο. Ρόδου στο σκοπευτήριο Κάτω Καλαμώνα Ρόδου με ώρα έναρξης 13:00.
Πρακτικής σκοποβολής (IPSC)
-Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής στις 25 Νοεμβρίου 2023 του Σ.Σ. Ρόδου στο σκοπευτήριο Καλυθιών Ρόδου με ώρες έναρξης 15:00.
-Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής στις 25 Νοεμβρίου 2023 του Σ.Ο. Ρόδου στο σκοπευτήριο Κάτω Καλαμώνα Ρόδου με ώρα έναρξης 13:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου