ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παροχή συνδρομής σε αλλοδαπό που βρέθηκε στη θάλασσα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικό
Μέγεθος γραμμάτων

Ενη­με­ρώ­θη­κε απο­γευ­μα­τι­νές ώρες χθες, η Λι­με­νι­κή Αρχή Ρόδου, από τον Πλοί­αρ­χο του Ε/Γ – Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑ­ΤΜΟΣ” Ν.Π. 12119, για την ύπαρ­ξη αν­θρώ­που στη θά­λασ­σα, στον λι­μέ­να ”ΑΚΑ­ΝΤΙΑ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στην πε­ριο­χή με­τέ­βη­σαν στε­λέ­χη της οι­κεί­ας Λι­με­νι­κής Αρχής, ενώ ο αλ­λο­δα­πός ανα­σύρ­θη­κε έχο­ντας τις αι­σθή­σεις του και με­τα­φέρ­θη­κε με ασθε­νο­φό­ρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου, από όπου και εξήλ­θε.

Από το Κε­ντρι­κό Λι­με­ναρ­χείο Ρόδου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κρι­ση, συ­νε­λή­φθη ο εν λόγω αλ­λο­δα­πός, λόγω έλ­λει­ψης νο­μι­μο­ποι­η­τι­κών εγ­γρά­φων για την δια­μο­νή του στη χώρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.