ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Ο Παπαβασιλείου στο δημοτικό στάδιο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αύριο στις 14:45 στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας, θα ανοί­ξει η αυ­λαία της 10ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, με τον Δια­γό­ρα να υπο­δέ­χε­ται τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου.
Η ΕΠΣΔ ανα­κοί­νω­σε το διαι­τη­τι­κό «τρίο» που θα σφυ­ρί­ξει το παι­χνί­δι. «Άρ­χο­ντας» της ανα­μέ­τρη­σης θα είναι ο Αντώ­νη Πα­πα­βα­σι­λεί­ου, με βοη­θούς τον Για­κου­μά­κη και την Ανα­στα­σο­πού­λου.
Πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας ορί­στη­κε ο Βαγ­γέ­λης Κα­τσι­δώ­νης και αγώνα ο Γιώρ­γος Καπ­πά­κας.
Ανα­λυ­τι­κά:
Α’ Κα­τη­γο­ρία
10η αγω­νι­στι­κή
Πα­ρα­σκευή

● Δη­μο­τι­κό στά­διο 2:45μ.μ.
Δια­γό­ρας- Δια­γό­ρας Βα­τί­ου
Διαι­τη­τές: Πα­πα­βα­σι­λεί­ου, Για­κου­μά­κης, Ανα­στα­σο­πού­λου
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Κα­τσι­δώ­νης
Παρ. αγώνα: Καπ­πά­κας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.