Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο η Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας προκαλούν έντονη ανησυχία.
Βέβαια, για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 413 μολύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη καταγράφει 352 νέα κρούσματα.
Την ίδια στιγμή, εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, και άλλες περιοχές «δίνουν» υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Πρόκειται για τις: Λάρισα με 151, Μαγνησία με 97, Σέρρες με 65 και Ημαθία με 61.

































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.