Ειδήσεις

Ζωή σε Τσίπρα: Εκκαθαρίζεις όποιον σου αντιστέκεται

Κωνσταντοπούλου

Αμεση και σκληρή η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο «ξήλωμα» του ΔΣ του ΕΣΡ στο οποίο συμμετέχει και η μητέρα της Λίνα Αλεξίου
Αμεση και ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο «ξήλωμα» του ΔΣ του ΕΣΡ στο οποίο συμμετέχει και η μητέρα της Λίνας Αλεξίου.
Με ανάρτησή της στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται κατά του Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο μάλιστα απευθύνεται σε δεύτερο πρόσωπο και στον ενικό.
«Φωτογραφικές διατάξεις, ρεβανσισμός, υπηρεσίες στη διαπλοκή: Όχι μόνον συνθηκολόγησες, αλλά κ εκκαθαρίζεις όποιον-α αντιστέκεται»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.