ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Μυτιλήνη φέτος οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
36

Στη Μυ­τι­λή­νη θα διε­ξα­χθούν φέτος οι Αι­γαιο­πε­λα­γί­τι­κοι Αγώ­νες Στί­βου, το ση­μα­ντι­κό­τε­ρο ίσως αθλη­τι­κό γε­γο­νός που έχει γίνει θε­σμός για τα αθλη­τι­κά σω­μα­τεία των νη­σιών του Αρ­χι­πε­λά­γους.

Οι αγώ­νες θα γί­νουν το επό­με­νο Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, 1 και 2 Οκτω­βρί­ου, και θα συμ­με­τά­σχουν εκα­το­ντά­δες αθλη­τές όλων των αγω­νι­σμά­των που πε­ρι­λαμ­βά­νο­νται στο πρό­γραμ­μα του ΣΕΓΑΣ , που είναι και ο διορ­γα­νω­τής.

Υπο­λο­γί­ζε­ται ότι μόνον από τα νησιά της Δω­δε­κα­νή­σου θα λά­βουν μέρος πε­ρί­που 160 αθλη­τές.

Μά­λι­στα ο ΣΕΓΑΣ προ­κει­μέ­νου να απο­φευ­χθεί η τα­λαι­πω­ρία των αθλη­τών της Δω­δε­κα­νή­σου και των νη­σιών του βο­ρεια­να­το­λι­κού Αι­γαί­ου αλλά και για να πε­ριο­ρι­στεί το κό­στος με­τα­κί­νη­σης των αθλη­τών και των συ­νο­δών τους ήρθε σε συμ­φω­νία με τη ναυ­τι­λια­κή εται­ρεία DodekanisosSeaways για απευ­θεί­ας με­τα­φο­ρά τους στη Μυ­τι­λή­νη με το τα­χύ­πλοο κα­τα­μα­ράν «Δω­δε­κά­νη­σος Εξ­πρές» την ερ­χό­με­νη Πα­ρα­σκευή το πρωί.

Σύμ­φω­να με το δρο­μο­λό­γιο που έχει δια­μορ­φω­θεί από κοι­νού το πλοίο θα ανα­χω­ρή­σει από το λι­μά­νι «Κο­λό­να» την Πα­ρα­σκευή 30 Σε­πτεμ­βρί­ου στις 8 το πρωί με εν­διά­με­σους λι­μέ­νες.

Ανα­λυ­τι­κά το δρο­μο­λό­γιο έχει ως εξής :

ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ (08.00-08.50) ΣΥΜΗ-ΚΩΣ (08.55-10.25) ΚΩΣ-ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΟΣ (10.30-11.05) ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΟΣ-ΛΕΡΟΣ (11.10-11.55) ΛΕΡΟΣ-ΠΑ­ΤΜΟΣ (12.00-12.40) ΠΑ­ΤΜΟΣ-ΣΑΜΟΣ (12.45-13.45) ΣΑΜΟΣ-ΜΥ­ΤΙ­ΛΗ­ΝΗ (13.50-18.00)

Η ανα­χώ­ρη­ση από τη Μυ­τι­λή­νη θα γίνει στις 8 το πρωί της Δευ­τέ­ρας 3 Οκτω­βρί­ου από τα ίδια λι­μά­νια.

Με την ευ­και­ρία των Αι­γαιο­πε­λα­γί­τι­κων Αγώ­νων η DodekanisosSeaways διορ­γα­νώ­νει μο­να­δι­κή εκ­δρο­μή-προ­σκύ­νη­μα στον Άγιο Ρα­φα­ήλ της Μυ­τι­λή­νης, ανε­πα­νά­λη­πτη εμπει­ρία , καθώς το πλοίο θα πα­ρα­μεί­νει στο νησί επί τρεις ημέ­ρες.

Για τον σκοπό αυτό η εται­ρεία προ­σφέ­ρει ει­δι­κές τιμές για γκρουπ και οι­κο­γέ­νειες.

Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες ή κρα­τή­σεις θέ­σε­ων οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να απευ­θύ­νο­νται στο τη­λέ­φω­νο 22410.70590 και ηλε­κτρο­νι­κά στο [email protected] .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.