ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποσειδώνας Καρπάθου: Σταμάτησαν οι εργασίες στο γήπεδο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Ανη­συ­χία επι­κρα­τεί στις τά­ξεις του Πο­σει­δώ­να Καρ­πά­θου, μετά από την παύση των ερ­γα­σιών στο γή­πε­δο Πη­γα­δί­ων.

Ο σύλ­λο­γος ενη­με­ρώ­θη­κε από τον Δήμο του νη­σιού για την παύ­σει των ερ­γα­σιών, εξαι­τί­ας κω­λύ­μα­τος που προ­έ­κυ­ψε με τον ερ­γο­λά­βο.

Ο Πο­σει­δώ­νας ενη­μέ­ρω­σε για την συ­γκε­κρι­μέ­νη εξέ­λι­ξη με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Στα­μά­τη­σαν οι ερ­γα­σί­ες στο Γή­πε­δο Πη­γα­δί­ων

Αγα­πη­τοί φίλοι,

Με λύπη σάς ενη­με­ρώ­νου­με ότι ο Πο­σει­δω­νας Καρ­πά­θου ενη­με­ρώ­θη­κε από τον Δήμο Καρ­πα­θου για το στα­μά­τη­μα των ερ­γα­σιών το­πο­θέ­τη­σης του πλα­στι­κού χλο­ο­τά­πη­τα, προ­μή­θεια της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, στο γή­πε­δο Πη­γα­δί­ων, εξαι­τί­ας “κω­λύ­μα­τος” με τον ερ­γο­λά­βο, πα­ρό­λο που οι ερ­γα­σί­ες προ­χω­ρού­σαν κα­νο­νι­κά. Επί της ου­σί­ας απο­μέ­νει το τε­λευ­ταίο στά­διο, με την το­πο­θέ­τη­ση του κα­ου­τσούκ.

Έχο­ντας αγω­νι­στι­κές υπο­χρε­ώ­σεις άμεσα, ανα­ζη­τού­με την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή λύση για να ξε­πε­ρά­σου­με ακόμα ένα πρό­βλη­μα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.