Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη από τον Αρχάγγελο και τη Νότια Ρόδο: «Όλα τα νησιά μας και κάθε περιοχή των νησιών μας στο δρόμο της ανάπτυξης!».

«Όλα τα νησιά μας και κάθε περιοχή των νησιών μας στο δρόμο της ανάπτυξης» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη από τον Αρχάγγελο και τη Νότια Ρόδο.

Η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου συζήτησε με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για το πρόγραμμα της ΝΔ για την περιφερειακή ανάπτυξη και τις απομακρυσμένες περιοχές.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης της στον Αρχάγγελο και τη Νότια Ρόδο, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά είχα την χαρά να βρεθώ με τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου στον Αρχάγγελο και τη Νότια Ρόδο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της.

Για τη ΝΔ η περιφερειακή ανάπτυξη δεν είναι, και δεν μπορεί να είναι, ένα προεκλογικό πυροτέχνημα. Από την πρώτη στιγμή, η ΝΔ έχει καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη κάθε περιφέρειας της χώρας μας.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταφέρω στους συμπατριώτες μου τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ένταξη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών στο ενιαίο Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης Υποδομών.

Είναι στο χέρι μας η πιο φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε, με οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και την περιφερειακή ανάπτυξη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου