Ειδήσεις

Στράτος Καρίκης: ” Ήρθαμε για να μείνουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών”

“Η Ρόδος αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν να της προσφέρουν οι κύριοι Χατζηδιάκος και Καμπουράκης.’”

Με κυρίαρχο μήνυμα ‘’ Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ήρθε για να μείνει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών’’ ο υπ.Δήμαρχος Στράτος Καρίκης πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία σε ένα κατάμεστο από κόσμο Olympic Palace.

Ο Στράτος Καρίκης τόνισε ότι η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η παράταξη των πολιτών, των απλών ανθρώπων της Ρόδου και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο σύνολο του προγράμματος του.

‘’Την Κυριακή η Ρόδος αλλάζει. Πάμε μαζί για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή.Με πίστη στο πρόγραμμά μας και στις ιδέες μας. Με αγάπη για τη Ρόδο μας. Είμαστε εδώ για να βγάλουμε τη Ρόδο από την παρακμή και τη φθορά. Να την απαλλάξουμε από τους κακούς διαχειριστές. Από αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Να την απαλλάξουμε από αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το Δήμο σε ένα κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας.΄΄ ανέφερε ο Στράτος Καρίκης κάτω από συνεχή χειροκροτήματα και θερμές εκδηλώσεις των πολιτών.

Ο κ.Καρίκης αναφερόμενος στον απερχόμενο δήμαρχο κ.Χατζηδιάκο και στον υπ.δήμαρχο κ.Καμπουράκη , χαρακτήρισε αποτυχημένη και κουρασμένη τη δημοτική αρχή, που ότι είχε να προσφέρει το έδωσε ενώ επισήμανε με δεικτικό τρόπο ότι ‘’5 χρόνια είναι πάρα πολλά για να κάνει κάποιος τόσα λίγα.’’

Αναφερόμενος στην παράταξη του κ.Καμπουράκη τόνισε ότι όχι μόνο δεν είναι το νέο που ευαγγελίζεται αλλά είναι το πιο παλιό και από το παλιό ακόμα. Με ανθρώπους που δοκιμάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με πολυετή παρουσία και με πενιχρά αποτελέσματα.Όλοι αυτοί παριστάνουν τα βαριά χαρτιά της αυτοδιοίκησης στη Ρόδο , με τη διαφορά ότι είναι τόσο βαριά που βούλιαξαν τη Ρόδο.

Κατηγόρησε τους ανθυποψηφίους του, ότι φοβήθηκαν το διάλογο και την αντιπαράθεση προγραμματικών προτάσεων τονίζοντας:

‘’Η έλλειψη προτάσεων δεν καλύπτεται από το περίσσευμα χρημάτων και τις πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες. Η εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζεται και δεν αγοράζεται. Γιατί αν δεχτούμε ότι αγοράζεται τότε υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας.’’

Ο Στράτος Καρίκης, που παρουσίασε και τους υποψηφίους του συνδυασμού του, έκλεισε την ομιλία του, μέσα σε θερμές εκδηλώσεις, λέγοντας:

‘’ Σας ζητώ να στείλετε το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης σε όλο το νησί.

Την Κυριακή πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη Ρόδο των βαρόνων και των επαγγελματιών της αυτοδιοίκησης. Την Κυριακή η Ρόδος αλλάζει.

Η νύχτα φεύγει και ξημερώνει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Το δικό μου στήριγμα είστε εσείς οι πολίτες και μόνο εσείς.

Πάμε μαζί για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή.

Με πίστη στο πρόγραμμά μας και στις ιδέες μας.

Με αγάπη για τη Ρόδο μας.’’

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου