Τη Λέρο επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Έλληνες Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Ιωάννης Μελισσανίδης με αφορμή την παρουσία τους στην Πάτμο μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης της Πατμιάδας Σχολής.

Στη Λέρο φιλοξενήθηκαν από την οικογένεια Ασβεστά και το Crithoni’s Paradise και με πρωτοβουλία της προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου ξεναγήθηκαν και έμειναν έκπληκτοι από τις ομορφιές του νησιού, αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι Ολυμπιονίκες μας ζήτησαν να επισκεφθούν σχολεία της Λέρου για να δουν και να συνομιλήσουν με τα παιδιά. Επισκέφθηκαν επίσης το προπονητήριο της Αγίας Μαρίνας και παρακολούθησαν την προπόνηση των αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τις εμπειρίες της στους νεαρούς αθλητές στο αγώνισμα του τριπλούν.

Δεν παρέλειψαν βέβαια να προπονηθούν και οι ίδιοι!

Τέλος τους πρώην πρωταθλητές υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν η πρόεδρος Άννα Ασβεστά και μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Ν. ΛΕΡΟΥ.

Η πρόεδρος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά και για το ήθος και την ξεχωριστή προσωπικότητά τους. (lerosnews.gr)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ