Αθλητικά

Κυριακή στο γήπεδο, εκλογές τον Μάιο στον Ακουσίλαο

Σε λειτουργία αρχίζουν να τίθενται, σιγά σιγά, οι «μηχανές» του Ακουσίλαου, μετά από αρκετούς μήνες απόλυτης απραξίας.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση καλεί τους φίλους του σωματείου να δώσουν το παρών, αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί, στο γήπεδο των Φανών, ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών που έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις και κυρίως, το κυλικείο, το οποίο καταστράφηκε από πυρκαγιά που προκάλεσε βαχυκύκλωμα.
Αφού ευχαριστούν εκ των προτέρων όσους από τους φιλάθλους ανταποκριθούν, οι παράγοντες του Δ.Σ. υπογραμμίζουν πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του covid-19.
Η αυριανή πρωτοβουλία θα είναι μία από τις τελευταίας της σημερινής διοίκησης του σωματείου των Φανών, καθώς η διετής θητεία της ολοκληρώνεται.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Δ.Σ. του Ακουσίλαου, θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Μάιο, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές.
Εφόσον οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν και ο σημερινός διοικητικός κορμός παραμείνει, ως πρώτη προτεραιότητά του θα θέσει την πραγματοποίηση συνάντησης με τον προπονητή Μιχάλη Βιτζηλαίο, ώστε να συμφωνηθεί η συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας (στην πραγματικότητα, ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε μετά την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος τον Σάββα Καραβόλια, δεν πρόλαβε να εργαστεί, λόγω της επιβολής lockdown), μαζί δε και το πλάνο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σημειώνεται, πως η απόφαση για την κάθοδο του Ακουσίλαου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είναι ειλημμένη, καθώς οι συμφωνίες του περασμένου καλοκαιριού με τους ποδοσφαιριστές ήταν τέτοιες, που δεν απειλούν την πληρότητα και τη συνοχή της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου