Ειδήσεις

Με την παράταξη Μαχαιρίδη ο δικηγόρος Μιχάλης Τεχνίτης

Ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Τεχνίτης, με μακρά θητεία στα δημοτικά πράγματα του πρώην δήμου Πεταλουδών αλλά και σε προνοιακά ιδρύματα στο νησί, υπέγραψε μόλις πριν από λίγα λεπτά με την παράταξη του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Ο κ. Τεχνίτης είχε λάβει την απόφαση να απέχει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O Μιχάλης Τεχνίτης είναι ενεργός δικηγόρος Ρόδου από το 1987. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ίδιου Πανεπιστημίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κρεμαστή από γονείς αγρότες, όπου και διαμένει μόνιμα μέχρι σήμερα.

Διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του άλλοτε Δήμου Πεταλούδων κατά την χρονική περίοδο 1998-2000. Στα πλαίσια της θητείας του δημιούργησε το “Παιδικό Συμβούλιο του Δήμου Πεταλούδων” αποτελούμενο από μαθητές των δημοτικών σχολείων του τότε Δήμου. Διετέλεσε επίσης και πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του παραπάνω Δήμου.

Λόγω ευαισθησίας, υπήρξε άμισθος πρόεδρος του Ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας» Παραδεισίου Ρόδου τη περίοδο 2001-2004, όπου με την συνεργασία και κοινή προσπάθεια των εργαζομένων, κατάφεραν να αναμορφώσουν ολόκληρη τη δομή και τη λειτουργία του.

Το 1991 με την συμπαράσταση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και άλλων συναδέλφων του δημιούργησαν τη Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, που η δράση της συνεχίζεται μέχρι σήμερα με το ανέβασμα αξιόλογων θεατρικών έργων.

Ο γιος του Μάνος, 25 ετών, είναι δικηγόρος Ρόδου από το 2013 και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (ΔιΠαΕ) και στο Ποινικό Δίκαιο (Δ.Π.Θ.), ενώ ο γιος του Τσαμπίκος-Μάριος, 19 ετών, είναι πρωτοετής φοιτητής Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ασχολήθηκε με την πολιτική δράση από το 1991 μέχρι 2002.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου