Ειδήσεις

O Μιχάλης Λουλούς με τον Χατζή Χατζηευθυμίου

Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην καθημερινότητα του απλού πολίτη έφεραν μια γενικότερη απαξίωση της πολιτικής σε όλα τα επίπεδα, ακόμα κι αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κανείς μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Σίγουρα κάποιοι ευθύνονται περισσότερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, τα όνειρά μας μπορούν να αποτελούν αντικείμενο μικροπολιτικών και υποσχέσεων που θα ξεχαστούν την αμέσως επομένη των εκλογών.

Θεωρώ ότι ο Χατζής Χατζηευθυμίου με το έργο του στον Δήμο Ροδίων απέδειξε ξεκάθαρα ότι δεν είναι άνθρωπος των λόγων. Οι μέχρι τώρα εξαγγελίες του Χατζή Χατζηευθυμίου δεν είναι σχέδια του ποδαριού. Με την σοβαρότητα και το ήθος που τον διακρίνει, εξετάζει προσεκτικά όλα τα προβλήματα του τόπου μας και δίνει με τη δική του ρεαλιστική ματιά τις προτάσεις του για το αύριο. Θεωρώ ότι ο Χατζής Χατζηευθυμίου είναι ο δήμαρχος που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο τόπος μας. Ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει βήμα και φωνή στους νέους ανθρώπους. Ο άνθρωπος που μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία αυτά που μας έχει στερήσει.

Για το λόγο αυτό ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί του σε έναν κοινό σκοπό. Να αφήσουμε πίσω τις αστοχίες του παρελθόντος. Να κοιτάξουμε σοβαρά και ρεαλιστικά το σήμερα. Να κάνουμε και πάλι τη δημιουργία μέρος της καθημερινότητας. Να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε το πιο ισχυρό οικοδόμημα. Της Ρόδου που θα ζηλεύουν οι πάντες. Μπορούμε και θέλουμε. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί με το Χατζή στο τιμόνι. Για τη Ρόδο της δημιουργίας. Για τη Ρόδο της ανάπτυξης. Για τη Ρόδο των ονείρων μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου